Olga Treko, fizioterapistja shqiptare në Amerikë

Written by on 19/01/2021

E ftuar sot në mëngjes në “Boeing 104.6” në Premium Channel dhe Radio Travel, ishte dhe Olga Treko, fizioterapistja shqiptare në Amerikë. Olga është nga Korça, vend ku dhe ka lindur, por jeton në Amerikë që kur familja e saj u zhvendos aty. Ajo foli për jetën e saj profesionale në vendin ku jeton, familjen e saj dhe sigurisht për pjesën kulturore të shqiptarëve që mund të gjenden aty. Kur ishin të vogla, Olgën dhe të motrën i njihnin ndryshe si motrat shqiptare, pasi nuk kishe shumë shqiptar tek vendi ku jetonin ato. Sot Olga është një profesioniste në fushën e saj dhe është gjithashtu shumë aktive në llogarinë e instagramit.


Current track

Title

Artist

Background