Laerta Prento, interior design që i pëlqen shumë udhëtimet

Written by on 19/01/2021

E ftuar gjithashtu mëngjesin e sotëm në “Boeing 104.6” në Premium Channel dhe Radio Travel ishe dhe Laerta Premto, vajza që merret me interior design. Ajo e quan veten natyrë shumë kurioze për gjërat dhe shumë të përkushtuar. Laerta ka përfunduar studimet në  “Hartford  Art School” në vitin 2008, ndërsa menjëherë nisi karrierën profesionale dhe sigurisht pasionin e saj, udhëtimet nëpër vende të ndryshme të botës. Pyetja që bën shpesh është: Çfarë është shtëpia? Pasi për të nuk ka rëndësi vendi ku jeton, por vendi ku ndihet mirë. Referuar destinacioneve që ajo rekomandon për t’u parë, janë disa por kryesisht veçon Hartford.


Current track

Title

Artist

Background