OBT: Turizmi me ecuri pozitive edhe gjate 2019!

Written by on 18/01/2019

Industria boterore e turizmit do te vazhdoje te kete ecuri pozitive edhe gjate vitit 2019. Te dhenat me te reja nga paneli i eksperteve te Organizates Boterore te Turizmit tregojne se rreth 63% e 300 te anketuarve presin rezultate me te mira gjate ketij viti. Sipas ketij vleresimi, industria e turizmit ne bote do te rritet me 3-4%. Ne Europe kjo shifer do te jete 3%, ne Azi dhe Paqesor 6%, Amerike  dhe Lindjen e Mesme 5%.Numri i turisteve arriti gjate vitit qe lame pas ne rreth 1.3 miliarde. Netqendrimet ne po te njejten periudhe u rriten me 50 milione nga viti i kaluar. Kjo tregon per nje sektor turizmi solid dhe te fuqishem pavaresisht sfidave.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist