Njoftim i rëndësishëm nga ambasada greke për aplikimet mbi kartat e ID dhe pasaportat

Written by on 19/06/2021

Ambasada shqiptare në Greqi njofton të gjithë shqiptarët që kanë kryer aplikimet për pasaportat dhe kartat ID deri në datën 28 maj të këtij viti, se mund të shkojnë t’i tërheqin ato. Për tërheqjen e dokumenteve biometrikë të gjithë shqiptarët në Greqi mund të paraqiten pranë sporteleve të Zyrës Konsullore nga e hëna në të premten.

 

Në njoftimin  e saj ambasada sqaron se të gjitha kartat ID të terhequra me postë janë të pa aktivizuara elektronikisht, për rrjedhojë ato nuk mund të përdoren në shërbimin bankar në Shqipëri./radiotravel.al 


Current track

Title

Artist

Background