Një shëtitore, dy pishina dhe parkim nëntokësor: Lungomare 2 në Vlorë po merr formë!

Written by on 09/11/2020

Një tjetër hapësirë publike po merr formë në Vlorë dhe bëhet fjalë për Lungomaren 2. Ky plazh përmban dy pishina, sipërfaqe ranore, parkim nëntokësor si dhe një shëtitore që lidh Skelën me Ujin e Ftohtë. Kantieri i punimeve po realizohet nga arkitekti i famshëm belg, Xavier de Geyter, autori i LungoMare1 dhe i Parkut të Shtëpisë së Pavarësisë. Ky arkitekt së shpejti do të prezantojë edhe projektin e Sheshit të Flamurit.


Current track

Title

Artist