Pas rritjes së infektimeve, Kosova ndërmerr 29 masa të reja kufizuese

Written by on 09/11/2020

Rritja e numrit të infektimeve me Covid-19 në Kosovë ka shtyrë autoritetet të vendosin 29 masa të reja kufizuese. Të gjithë qytetarët që hyjnë në Kosovë dhe që vijnë nga vendet me risk të lartë duhet të tregojnë përmes një testi që kanë rezultuar negativ me Covid-19. Matja e temperaturës është e detyrueshme në çdo objekt ndërkohë që pjesëmarrja në ceremonitë fetare duhet të jetë në përputhje me protokollet anti-covid. Siç është bërë e ditur mësimi nëpër fakultetet publike dhe private do të vazhdojë të zhvillohet online.


Current track

Title

Artist