Një qytet vetëm për të pasurit, po shqiptarët a mund të jetojnë aty?!

Written by on 16/12/2019

 

 

Lagjia më e pasur në Amerikë është e mbyllur, lejohen vetëm banorët të jetojnë aty. Quhet “Fisher island” dhe ndodhet pranë  brigjeve të Majemit, ku mund të shkosh vetëm me traget ose me motoskafë taksi. Banorët janë nga 50 vende të ndryshme të botës dhe profesionet e tyre variojnë që nga sportistët e famshëm apo supermodelet e deri te avokatët dhe drejtuesit e kompanive gjigande.  Të ardhurat mesatare të çdo familjeje në këtë ishull kanë qenë 2.5 milion dollarë në vit. 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist