Një qytet “SMART” për të “shpëtuar” botën!

Written by on 04/01/2020

Një prej studiove më të famshme arkitekturore më të famshme në botë, “Zaha Hadid”, ka njoftuar se do të angazhohet në një projekt të madh në kryeqytetin rus, Moskën. Bëhejt fjalë për një qytet “Smart” që do të ketë rreth 65 mijë banorë. Do të jetë çdo gjë e projektuar, që nga shtëpitë, shkollat, klinikat, dyqanet, transporti dhe hapësirat publike. Qëllimi është rritja e shpejtë e Moskës, popullsia e së cilës është rritur me 30% në vitet e fundit. Infrastruktura do të jetë e përqëndruar në instalimin e teknologjisë më moderne.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist