Patenta shqiptare do të konvertohet në shtetin fqinj!

Written by on 04/01/2020

Të gjithë shtetasit shqiptarë në Greqi do të mund të konvertojnë patentat e tyre shqiptare në greke. Konvertimi do të bëhet pa qenë e nevojshme të kryhen teste teorike dhe praktike. Marrëveshja për njohjen e patentave është dërguar në parlamentin grek më 30 dhjetor 2019 dhe miratimi i saj pritet të jetë një nga aktet e para ligjvënëse grekë për vitin 2020. Parlamenti shqiptar e ka miratuar marrëveshjen në vitin 2018.

 


Current track

Title

Artist

Background