Një pishinë gjigande në aeroport!

Written by on 24/04/2019

 

 

Projekti i hartuar prej më tepër se 2 vitesh për të ndërtuar një pishinë gjigande pranë John F. Kennedy International Airport , duket se ka përfunduar. Mrekulllia që pritet të befasojë udhëtarët dhe jo vetëm, do të hapet në 15 Maj .Trans World Airlines Hotel  ka investuar rreth 265 000 dollarë në këtë projekt. Pishina do të jetë e hapur për udhëtarët, të ftuarit dhe ata që duan të shijojnë një eksperiencë ndryshe.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist