Një ligj i për të ndaluar përdorimin e telefonit nën moshën 21 vjeç, mund të hyjë në fuqi këtë vit!

Written by on 11/01/2020

Një senator shteti në Vermont, Amerikë futi në legjislacion këtë javë një ligj që do ta bënte të paligjshëm  për këdo nën 21 vjeç që zotëron ose përdor një telefon celular. Në këtë mënyrë ai ka bërë thirrje për një dënim maksimal me një vit burg dhe një gjobë prej 1000 dollarësh për këdo që shkel ligjin. Është e qartë se personat nën moshën 21 vjeç nuk janë aq të pjekur në zhvillim  sa ti posedojnë ato në mënyrë të sigurtë.


Current track

Title

Artist

Background