Një jetë pa makinë! ‘’Java Europiane e Lëvizshmërisë’’ synon ndërgjegjësimin e përdorimit të mjeteve të tjera.

Written by on 17/09/2021

Nën moton “Lëvizje e sigurt dhe e shëndetshme”, edhe këtë vit Tirana i është bashkuar “Javës Evropiane të Lëvizshmërisë”, e cila synon ndërgjegjësimin e qytetarëve për të përdorur sa më pak mjetet që ndotin mjedisin dhe të përqafojnë qasjet e reja të transportit alternativ, duket ecur ose pedaluar më shumë.

Synimi i organizimit të këtyre aktiviteteve kanë për qëllim promovimin dhe ndërgjegjësimin e komunitetit mbi rëndësinë e përdorimit të mjeteve alternative për një mjedis më të shëndetshëm për të gjithë.

Radio Travel.al


Current track

Title

Artist

Background