Nje ekspozite artistike frymezuar nga Van Gogh!

Written by on 16/04/2019

Një ekspozitë arti në Atelier des Lumières të Parisit nxjerr në pah punën e piktorit holandez Van Gogh, si “The Starry Night”, “Sunflowers” dhe “The Potatoes Eaters”, por jo në mënyrë konvencionale. Ekspozita i ndihmon vizitorët të eksplorojnë disa nga më shumë se 2.000 fotografi të Van Gogut të pikturuara gjatë 10 viteve të fundit të jetës së tij. Gjithashtu disa nga veprat e tij të hershme janë gjithashtu të paraqitura në ekspozitë.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist