Londra paralizohet nga aktivistet – penalizohet turizmi!

Written by on 16/04/2019

 Mijëra aktivistë të mjedisit paralizuan Londrën qendrore të hënën, duke bllokuar Marble Arch, Oxford Circus dhe Waterloo Bridge, në një përpjekje për të detyruar qeverinë të bëjë më shumë për të trajtuar ndryshimet klimatike. Protestat udhëhiqen nga grupi britanik i klimës “Rebelimi i Zhdukjes” dhe do të përfshijnë demonstrata në 33 vende në mbarë botën gjatë ditëve të ardhshme. “Rebelimi i zhdukjes”, i cili ka marrë vëmendjen mediatike me një protestë gjysmë të zhveshur në parlamentin britanik ne fillim te ketij muaji, ka paralajmëruar anëtarët e saj se disa prej tyre mund të arrestoheshin për pjesëmarrje në mosbindjen civile të padhunshme.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist