Nis rikonstruktimi i sheshit të Shirokës

Written by on 11/07/2019

Fondi Shqiptar i Zhvillimit ka njoftuar në faqen e tij zyrtare se do të nisë rikonstruktimi i sheshit të Shirokës. Procesi i punimeve do të nisë me shtrimin e pllakave, për të vazhduar me strukturën e platformës së liqenit, si dhe zona  e parkimit. Projekti i rikonstruksionit përfshin edhe restaurimin e fasadave të ndërtesave të qytetit, sistemimin me gurë, sistemin e ndriçmit dhe sinjalistikën. Projekti synon ta kthejë Shirokën në qendër të rëndësishme turistike.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist