Nis restaurimi i kullave ne kalane e Beratit

Written by on 18/09/2018

 

Keshilli Kombetar i Restaurimeve ka miratuar projektin per “Konservimin dhe Restaurimin e kullave dhe kurtinave midis tyre ne kalane e Beratit. Punimet qe do kryhen ne kullat 2-3,-3-4 dhe kurtinat midis tyre do te ndahen ne dy faza.Ne fazen e pare do te kryhet pastrim i vegjetacionit te ulet dhe te larte. Pas kesaj faze te pare do te procedohet me fazen e dyte me restaurim ne mur guri. Projekti eshte hartuar nga specialistet e DRRK –Berat me financim nga Bashkia Berat. 

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist