Nis restaurimi i Kishes se Shen Prodhomit ne Voskopoje

Written by on 25/08/2018

 

Kisha e Shen Prodhomit eshte nje nga atraksionet me interesante te Voskopojes, e konsideruar nje momument i rendesishem per elementet kulturor dhe arkitektonik qe ka. Kushdo qe viziton Voskopojen ka te perfshire ne itinerar edhe nje vizite prane kesaj kishe.Kjo kishe se shpejti do t’i nenshtrohet restaurimit,  ne baze te miratimit nga Keshilli Kombetar i Restaurimeve. Projekti i hartuar nga Drejtoria Rajonale e Kultures Kombetare Korçe parashikon restaurimin e çatise se kishes, zevendesimin e patavrave te degraduara dhe te shtreses hidroizoluese.

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist