Nis nderhyrja ne autostraden Tirane – Durres, devijohet trafiku ne segmentin Kamez – Qafe Kashar, Rinas.

Written by on 04/01/2019

Nis nderhyrja ne autostraden Tirane – Durres, devijohet trafiku ne segmentin Kamez – Qafe Kashar, Rinas.
Autoriteti Rrugor Shqiptar ka njoftuar se, sot ne mengjes ka nisur puna per nderhyrjen ne autostraden Tirane-Durres, me qellim shmangien e permbytjeve te ngjashme me ato te dimrit te kaluar.Per kete arsye, trafiku do te devijohet gjate kohes se kryerjes se ketyre punimeve. Segmenti mbikalimi i Kamzes-mbikalimi Qafe Kashar, Rinas do te mbyllet plotesisht per trafikun ne te dyja drejtimet e levizjes, ndaj do te devijohet ne rrugen dytesore.ARRSH rekomandon perdoruesit e rruges qe gjate kesaj kohe te zgjedhin rruge alternative per levizjet ne drejtim te veriut nga Kamza dhe ne drejtim te jugut nga Ndroqi ose Elbasani. Punimet parashikohen te zgjasin dy jave.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist