Nga 2 dhjetori stop importi i automjeteve me te vjetra se 10 vjet!

Written by on 01/12/2018

Prej 2 dhjetorit, ne Shqiperi nuk do te lejohet te importohet asnje autoveture me moshe me te madhe se 10 vite, e qe nuk permbush se paku normen e motorit “Euro 4”. Per mjetet e tjera, si kamionet, autobuset dhe motoret, vjetersia e lejuar ne momentin e importit eshte 15 vite. Autoritetet kane lajmeruar zyrtarisht agjencite doganore per te mos kryer asnje procedure zhdoganimi per automjetet me moshe me te madhe se 10 vite. Per automjetet e perdorura qe kane hyre para dates 2 dhjetor dhe qe jane zhdoganuar, afati i targimit eshte 1 marsi i vitit 2019. Nderkohe, per autoveturat e pajisura me targa dhe leje qarkullimi nuk ka kufizim moshe per te levizur ne rruget e Shqiperise dhe as nuk ndalohet shitja.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist