Nëse dëshironi të nisni një jetë të re, Italia e Jugut ka një ofertë të parezistueshme!

Written by on 14/07/2021

Italia e Jugut do të shpërblejë të gjithë ata që zhvendosen për të jetuar aty, me një bonus prej 28 mijë eurosh për rreth 3 vjet. Aplikantët e suksesshëm që do përzgjidhen do të transferohen në një nga fshatrat e përfshirë në skemën e quajtur “të ardhurat aktive të qëndrimit”. Ideja është të ndihmohet ekonomia lokale pasi rënia e popullsisë në vitet e fundit ka lënë shumë pasoja.

Targeti janë të rinjtë dhe aplikimi mund t’u pranohet vetëm atyre nën 40 vjeç. Dy kushtet e këtij projekti janë se duhet të transferoheni 90 ditë pas kualifikimit dhe të nisni një biznes tuajin./radiotravel.al 


Current track

Title

Artist

Background