Në Kroaci prezantohen kartat e reja të identitetit

Written by on 06/08/2021

Prej gati një jave në Kroaci janë vënë në dispozicion kartat e reja të identitetit. Karta elektronike e gjeneratës së dytë, do të shërbejë gjithashtu si kartë shëndetësore dhe pasaportë brenda BE-së, do të përdoret për kalim më të shpejtë dhe më të lehtë të kufirit dhe sjell një numër funksionalitetesh të reja të dobishme.

Karta e identitetit do të ketë gjithashtu një zgjidhje softuerike për celularët dhe tabletët. ID -ja e re do të jetë e vlefshme për pesë vjet, është një hap i rëndësishëm në vazhdimin e dixhitalizimit dhe siguron mbrojtje më të madhe të të dhënave personale./radiotravel.al 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist