Ne fundjave nis kufizimi i qarkullimit, ja mjetet qe preken!

Written by on 13/06/2018

Duke nisur nga dita e premte do te nisi kufizimet ne qarkullimin e mjeteve te renda per transportin rrugor te mallrave pergjate sezonit turistik dhe festave. Referuar udhezimit te publikuar diten e sotme ne “Fletoren Zyrtare”, ndalohet qarkullimi i nje se mjetesh rrugore. Keto te fundit perfshijne mjete me peshe te pergjithshme te autorizuar mbi 7.5 tone; me ngarkese te pandashme me gjatesi maksimale me te madhe se 12 m; makinat bujqesore, makinat teknologjike ose traktoret me rrota qe kane shpejtesi me te vogel se 40km/ore; makinat bujqesore teknologjike qe kalojne permasat kufitare si dhe makinat per kursantet e autoshkollave. Udhezimi do te jete i vlefshem deri ne 15 shtator gjate fundjavave.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist