Masat per sezonin turistik 2018

Written by on 13/06/2018

Per nje sezon turistik te sigurt, Ministria e Brendshme dhe Policia e Shtetit kane ndermarre nje sere masash deri ne perfundim te veres.Siguria ne sezonin turistik perben nje prioritet per qeverine, per nje sezon pa incidente. Garantimi i rendit dhe sigurise publike ne zonat e plazhit, ristrukturimi i qarkullimit rrugor me sinjalistiken ne zonat qe paraqesin risk dhe menaxhimi i pikave kufitare jane 3 shtyllat kryesore te masave per kete sezon turistik. Gjithashtu gadishmeria e qendrave shendetsore, monitorimi per ndotjen akustike dhe mjetet motorike te ujit jane pjese e planit per mbarevajtjen e sezonit turistik ne vend kete vit.

 

 


Current track

Title

Artist

Background