Ndryshon sistemi i pensioneve, ja cilët do të përfitojnë më tepër!

Written by on 28/12/2019

Në 9 muajt e parë të vitit, rreth 19 mijë individë kanë dalë në pension, duke përfituar edhe mbështetjen financiare nga shteti. Në këtë shifër përfshihen pensionet e pleqërisë, nëna me shumë fëmijë dhe pensionet e reduktuara. Sipas raportit të Insititutit të Sigurimeve Shoqërore, numrin më të lartë e përbëjnë meshkujt me 10 mijë pensione të reja të lidhura gjatë kësaj periudhe. Mesatarja për gjininë mashkullore e shumës së përfituar është afro 16 mijë lekë ,ndërsa për femrat 13 mijë lekë.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist