Ndotja akustike, kontrolle në bregdet

Written by on 06/07/2019

 

 

Institucionet e ngarkuara në përgjegjësi në kuadër të task-forcës “Për sezonin turistik 2019”, në bashkëpunim me policinë e shtetit kanë marrë masat për garantimin e pushimeve të qeta dhe të sigurta për të gjithë pushuesit në zonat turistike. Gjatë gjithë sezonit turistik do të ketë kontrolle të pandërprera në funksion të shqetësimeve të ngritura nga qytetarët dhe pushuesit në zonat bregdetare dhe ato urbane. Çdo  subjekt që gjeneron zhurmë tej normave të lejuara , do të ndëshkohet sipas akteve ligjore në fuqi.policiaa

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist