Kompania ajrore e Vietnamit për herë të parë në Moskë

Written by on 06/07/2019

 

 

Kompania ajrore “Vietnam Airlines” ka nisur për herë të parë udhëtimet drejt aeroportit ndërkombëtar “Sheremetyevo”, në Moskë. Linjat e reja ajrore u kanë dhënë udhëtarëve më shumë zgjedhje dhe fleksibitet në udhëtimet e brendshme në Rusi dhe Europë, ku kombinohen rrjetet e mëdha të të dy aeroporteve. “Vietnam Airlines” ofron tre fluturime të drejpërdrejta në javë, drejt Rusisë. 

vietnam airlines


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist