Ndërtohet parku i parë japonez në Korçë!

Written by on 22/05/2019

 

 

Një hapësirë  e gjelbëruar e konceptuar me pasqyra uji, dhe bimësi nga Japonia është ndërtuar në kodrat e Korçës. Parku i parë japonez në qytet synon të kthehet në atraksion turistik. Hapësira e shijes aziatike është inaguaruar në ditën e kulturës japoneze, dhe përfaqësuesi i Tokios në vendin tonë ka premtuar mbështetje të mëtejshme. Parku do të jetë hapësirë funksionale për qytetarët e Korçës të cilët duan të merren me kultivime të bimëve të ndryshme.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist