Ndalimi i udhëtimeve ndërkombëtare do të rishikohet këtë muaj nga Australia

Written by on 12/02/2021

Qeveria në Australi këtë muaj do të rishikojë mbylljet kombëtare të kufijve të cilat kanë bllokuar udhëtimet jashtë shtetit për pothuajse të gjithë australianët. Masat e rrepta të kontrollit të kufirit të vendosura aktualisht, skadojnë në mes të marsit dhe janë për rivlerësim. Rishikimi i masave drejtohet nga Komiteti Australian i Mbrojtjes Kryesore të Shëndetit. Sipas zëdhënësit të Ministrit Federal të Shëndetësisë Greg Hunt “Australia nuk do të jetë plotësisht e sigurt derisa edhe bashkësia ndërkombëtare të jetë e sigurt”.


Current track

Title

Artist