Norvegjia shprehet kundër të gjithave udhëtimeve deri më 15 prill!

Written by on 12/02/2021

Autoritetet Norvegjeze kanë dhënë këshilla kundër udhëtimeve globale për qytetarët e saj, me vlerësimin se në javët e fundit situata jashtë vendit për sa i përket pandemisë është përkeqësuar. Autoritetet Norvegjeze këshillojnë qytetarët që të mos udhëtojnë veçanërisht në vendet e BE-së dhe Zonës Shengen. Ministria e Punëve të Jashtme në Norvegji shprehet kundër të gjitha udhëtimeve që nuk janë të nevojshme deri më 15 prill.


Current track

Title

Artist