“National Geographic”: Shqipëria, fqinja e bukur e Italisë

Written by on 19/03/2019

Gazetarja e njohur italiane Francesca Masotti i ka kushtuar një tjetër artikull të mrekullueshëm bukurive të rralla kulturore të Shqipërisë, i cili është botuar në edicionin italian të revistës prestigjioze “National Geographic”. “Shqipëria është një destinacion që duhet të zbulohet i tëri me qetësi dhe larg turmave”, sepse eshte nje vend qe te prezanton vlera nga antikja tek modernia. Ne Shqiperi ekzistojnë akoma paragjykimet fetare, ndonëse në vend ka tre besime kryesore.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist