Muzeu më i famshëm në botë do të mbyllë dyert në 31 dhjetor!

Written by on 25/12/2019

Ai që njihet si Newseum, monument i shndritshëm i medieve të lajmeve, në Washington do të mbyllë dyert më 31 dhjetor . Lëvizja reflekton telashet e industrisë së medias që është përballur me vështirësi financiare në mes të sulmeve të përsëritura nga liderët politikë. Më shumë se 10 milion njerëz e kanë vizituar Newseum-in dhe pjesa më e madhe e tyre kanë qenë nxënës e studentë. Do të duhen disa muaj për të bërë ç’instalimin e ekspozitave dhe për t’i zhvendosur ato në magazina dhe pasi kjo të përfundojë do të mund të nisë puna për të menduar për të ardhmen.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist