Muzeu “Marubi” nder me te preferuarit nga turistet ne Shqiperi

Written by on 04/02/2019

Muzeu “Marubi” nder me te preferuarit nga turistet ne Shqiperi

Viti qe lame pas ishte i mbushur me aktivitete te larmishme brenda dhe jashte vendit, qe u perkthye ne nje numer ne rritje te vizitoreve. Muzeu kombetar i fotografise “Marubi” ishte nje prej muzeumeve me te preferuara nga vizitoret ne vend edhe ne saje te ekspozitave te shumta te organizuara atje. Sipas te dhenave nga drejtori i muzeut gjate 2018 pati nje rritje prej rreth 16 mije vizitoresh ne krahasim me vitin 2017. Vec vizitoreve vendas muzeun e vizituan edhe turiste te huaj nga Italia, Franca dhe Gjermania. Risite ne 2019-en qe tashme ka nisur do te jene te shumta, si per nga cilesia dhe shumellojshmeria e aktiviteteve, qe synojne te promovojne me shume “Marubin” dhe Shkodren


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist