Shqiperia dhe Kroacia intensifikojne bashkepunimin ne turizem!

Written by on 05/02/2019

Shqiperia dhe Kroacia intensifikojne bashkepunimin ne turizem!

Bashkepunimi mes Shqiperise dhe Kroacise ne fushen e turizmit, trashegimise kulturore, historike dhe ekonomise ka qene fokusi i vizites se ambasadorit te Shqiperise ne Zagreb, ne qytetin e Dubrovnikut, ku u takua me kryetarin e bashkise se ketij qyteti. Palet shprehen vullnetin per intensifikimin e marredhenieve ndermjet qyteteve shqiptare dhe Dubrovnikut, ne fushen e turizmit, trashegimise kulturore, historike dhe ekonomise. Ambasadori shqiptar i propozoi kryebashkiakut te Dubrovnikut, nenshkrimin e nje marreveshje binjakezimi ndermjet Dubrovnikut dhe qyteteve shqiptare si Durresi , me projekte e veprimtari te perbashketa qe do te shtojne shkembimin e fluksit te turisteve mes dy vendeve.

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist