Mos e besoni po deshët, por ky qytet ju paguan $ 10.000 që të jetoni këtu

Written by on 25/11/2020

Qyteti i Tulsas në Amerikë dhe Fondacioni i Familjes George Kaiser kanë rinovuar programin e tyre të punëtorëve për vitin 2020. Risia e këtij programi është ofrimi i një granti prej $ 10,000  dhe përfitime të tjera, për aplikantët e kualifikuar për të lëvizur dhe punuar në distancë nga qyteti Oklahoma për një vit. Programi shpreson të sjellë 250 punëtorë që mund të bashkohen me komunitetin lokal. Për të filluar, pjesëmarrësve do t’u jepen 2500 dollarë amerikanë për kostot e zhvendosjes, 500 dollarë çdo muaj dhe 1500 dollarë amerikanë në fund të programit 12-mujor.


Current track

Title

Artist