“MoMa” i New York-ut drejt rinovimit, mbyllet per turistet gjate sezonit veror

Written by on 08/02/2019

“MoMa” i New York-ut drejt rinovimit, mbyllet per turistet gjate
sezonit veror

Muzeu i arteve moderne ne New York, i famshmi MoMa do te mbyllet per
tju nenshtruar nje rikonstruksioni. Mesa behet me dije nga autoritetet
menaxhuese te muzeut, nje prej atraksioneve me te medha te metropolit
amerikane do te jete i mbyllur per vizita pothuajse gjate gjithe sezonit veror
te ketij viti per shkak te nje rinovimi te pergjithshem dhe riorganizimi te
sallave te ekspozitave qe do te pesoje. Punimet do te nisin me 15 qershor e
do te perfundojne ne 21 tetor 2019. Kostoja e tyre do te arrije ne 400 milione
$. Projekti synon zgjerimin e hapsires se muzeut me 4 mije metra katrore
dhe nje itinerar te ri vizitash.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist