Miratohet buxheti i shtetit të vitit 2020, ja çfarë do të ndodhë me rritjen e planifikuar të TVSH-së!

Written by on 24/12/2019

Qeveria italiane ka miratuar më në fund buxhetin për vitin 2020 dhe pritet që vendi të shmangë një rritje të planifikuar të taksës së TVSH-së , por bën pak për të zgjidhur problemet e saj ekonomike. Marrëveshja e buxhetit është rezultat i negociatave të vështira brenda koalicionit qeverisës, një aleancë komplekse midis lëvizjes populiste Pesë Yjet dhe Partisë Demokratike të qendrës së majtë të krijuar në gusht.Dhoma e Deputetëve mbështeti ekzekutivin me një votim 232 në 334 deputetë, dhe katër abstenime. Masa kryesore në buxhet është shtyrja e rritjes së taksës së TVSH-së për një vlerë pres 23 miliardë eurosh, që ishte planifikuar të hynte në fuqi në vitin 2020.


Current track

Title

Artist

Background