Vullnetarë për të shpëtuar jetën, heronjtë që mbrojnë vendin e tyre!

Written by on 24/12/2019

Australia prej kohësh po përballet me pasojat e zjarreve që kanë djegur më shumë se 4 hektarë tokë, qindra banesa dhe kanë lënë pa jetë 9 persona. Mijëra zjarrfikës po sakrifikojnë jetën dhe po konsiderohen heronjtë e vërtetë të vendit. Rreth 90% e tyre janë vullnetarë pa pagesë. Në këtë prag festash autortitetet australiane kanë shprehur mirënjohjen duke u ofruar dhurata njerëzve që humbën të dashurit e tyre dhe zjarrfikësit që sakrifikojnë jetën.


Current track

Title

Artist

Background