Ministria e Turizmit dhe Mjedisit prezanton buxhetin per vitin e ardhshem!

Written by on 02/11/2018

Ministria e Turizmit dhe  e Mjedisit vitin e ardhshem do te kete ne dispozicion  nje buxhet prej 2.6 miliarde lekesh, buxhet i cili shenon nje rritje krahasuar me nje vit me pare  me 300 milion leke. Pjesa me e madhe e buxhetit per kete institucion ndryshe nga ky vit, ne vitin 2019 eshte parashikuar te shpenzohet per administrimin e pyjeve. Kjo rritje  e fondit eshte ne vazhden e politikave qe po ndjek  Ministria e  Turizmit dhe Mjedisit  per  gjelberimin e vendit, per te cilin ka nisur tashme edhe nje plan kombetar per gjelberimin deri ne vitin 2020 per mbjelljen e  20 milion e 200 mije pemeve. Mbi 800 milion leke ne buxhet jane   parashikuar per programe te cilat do te  dedikohen  per mbrojtjen e mjedisit  dhe vetem 500 milion leke do te shpenzohen per zhvillimin e turizmit.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist