MHK, destinacion kryesor per jeten kulturore ne Tirane

Written by on 08/10/2018

 

Jeta artistike dhe kulturore ne kryeqytet çdo dite e me shume po terheq publik, duke treguar se artdashesit e shohin si atraksion per te njohur dhe prekur nga afer fusha te shumellojshme artistike. MHK eshte nje prej atraksioneve kryesore ne vend. Vizitoret e huaj qe vizitojne Muzeun Historik Kombetar jane kryesisht nga vende si Kina, Polonia, Gjermania ,Franca. Numri i vizitoreve gjate periudhes janar -gusht 2018 eshte 36 507 vizitore nga te cilet 11 740 vizitore vendas dhe 21 436 jane vizitore te huaj.

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist