Mërgimtarët thonë se këto janë qytetet më të mira për të jetuar dhe punuar

Written by on 01/12/2020

Sondazhi vjetor ‘Expat Insider’ nga InterNations, një komunitet në internet për të mërguarit, e quajti Valencian si qyteti më i mirë për punëtorët ndërkombëtarë. Më shumë se 15.000 të mërguar morën pjesë në sondazh dhe renditën 66 qytete për sa i përket alternativave si mundësi pune, strehim të përballueshëm, kujdes shëndetësor dhe cilësi të përgjithshme të jetës. Sondazhi u krye në mars, pak para goditjes së pandemisë dhe rezultatet u publikuan në nëntor. Valencia shënoi nota të larta, veçanërisht në indeksin e cilësisë urbane dhe të kostos së jetesës. Në vend të dytë u rendit Alicante dhe në të tretin, Lisbona.


Current track

Title

Artist