Anija historike përfundon për skrap, 1 vit kohë për ta eliminuar!

Written by on 01/12/2020

Anija  “Bonhomme Richard” ka përfunduar për skrap nga marina e SHBA-së, pasi vlerësohej se restaurimi i saj do të kushtonte 2.5 deri në 3.2 miliardë dollarë. Sekretari i Marinës, Kenneth Braithwaite, u shpreh për një deklaratë se në këto kushte, reastaurimi nuk ishte aspak i leverdisshëm nga ana financiare. Heqja e anijes vlerësohet të kushtojë 30 milionë dollarë dhe do të duhen nëntë deri në 12 muaj për të përfunduar procesin.


Current track

Title

Artist