Mbretëria e Bashkuar rinis turizmin në më shumë se 150 vende!

Written by on 18/06/2021

Britania po planifikon të hapë udhëtimet ndërkombëtare për pasagjerët plotësisht të vaksinuar dhe të rifillojë turizmin me më shumë se 150 vende. Kjo vlen veçanërisht si një nxitje e madhe për linjat ajrore në Mbretërinë e Bashkuar dhe bizneset e turizmit të cilët janë goditur që nga fillimi i pandemisë Covid-19.

Gjithsesi duhet thënë se propozimet janë në një fazë të hershme dhe asgjë konkrete nuk është vendosur deri më tani./radiotravel.al 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist