Pas rihapjes, Greqia sheh një fluks të turistëve!

Written by on 18/06/2021

Greqia është një nga destinacionet e para që rihapi dyert e saj për udhëtime dhe tani po sheh një rritje të ndjeshme të numrit të turistëve. Greqia shpreson në një rritje prej 50 përqind të turizmit në krahasim me vitin e kaluar. Një e pesta e ekonomisë së saj varet nga turizmi dhe vitin e kaluar kjo industri ishte më e dëmtuara.

Destinacioni që është hapur prej muajit maj, shpreson të rikuperojë deri në 75% dëmin e shkaktuar./radiotravel.al 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist