Mbillen fidane te rinj ne rajonin Vjose – Narte!

Written by on 23/10/2018

Zonat e Mbrojtura ne Shqiperi vleresohen si nje mundesi efektive per zhvillimin e turizmit te qendrueshem. Autoritetet kane organizuar here pas here aksione per mbrojtjen dhe promovimin e ketyre zonave dhe biodiversitetit qe ata mbartin. Peizazhi i Mbrojtur Vjose-Narte qe eshte nje prej destinacioneve mjaft interesant per t’u eksploruar tashme eshte bere pjese e nje projekti  ku u mbollen 500 fidane te llojit pishe e eger dhe u realizuan punime per rigjenerimin natyror te pyllit nga stafi i zones se mbrojtur. Lajmin e beri te ditur Ministria e Turizmit dhe Mjedisit. Tashme kjo zone perveç bukurive natyrore po shnderrohet ne nje vend me bimesi qe ndihmon biodiversitetin dhe ku vizitoret mund te realizojne veprimtari te ndryshme.

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist