Marrëveshja e Gjelbër që pritet të ndryshojë Europën nis paraqitjen e planeve konkrete. Ja cili është vendi që e refuzon!

Written by on 13/01/2020

Planet ambicioze të klimës së Ursula von der Lyen gradualisht po bëhen më konkrete .Komisioni Europian po planifikon të shpjegojë financimet të ashtuquajtura Marrëveshje e Gjelbër Europiane dhe të paraqesë disa plnae investimesh për më shumë se 100 miliardë euro.  Kjo do të përfshijë gjithashtu mbështetje për rajonet e që do të preken më shumë nga tranzicioni i energjisë europiane. Komisioni dëshiron të bindë Poloninë në veçanti për planet e klimës. Deri në vitin 2030, pritet që BE të lëshojë 40% më pak gaze serë.


Current track

Title

Artist

Background