Mallrat në BE, shije të ndryshme,etiketa të njëjta

Written by on 26/06/2019

 

 

Gjysma e mallrave në Bashkimin Europian kanë etiketa të njëjta por përmbajtje të ndryshme.Vendet e Europës Lindore janë ankuar edhe më parë për cilësinë e markave të mëdha. Ekspertët e Komisonit Europian kanë kanë deklaruar se në testimet e fundit të mallrave nuk kanë gjetur dallime të dukshme në vendet lindore dhe perendimore. Komisoni do të akordojë rreth 1.2 milion euro për të ndihmuar vendet të përgatisin një ligj të ri për të rritur bashkëpunimin mes vendeve të BE-së për të mborjtur konsumatorin.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist