San Françisko, qyteti parë amerikan që ndalon cigaret 

Written by on 26/06/2019

 

 

San Françisko është qyteti i parë amerikan që ndalon shitjen e cigareve elektronike , deri sa të bëhen më të qarta efektet e tyre. Zyrtarët kanë votuar dhe për ta ndaluar shitjen e cigareve, dhe bëhet e paligjshme për shitësit online dorëzimi nëpër adresat e qytetit. Sipas “Juul Labs”, prodhuesit më të madh të cigareve elektronike në SHBA, këto masa do të bëjnë që të lulëzojë tregu i zi i shitjeve të cigareve.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist