Lonely Planet: “Shqiperia pjese e ekskursioneve te aventures ne Ballkan”

Written by on 20/10/2018

Lonely Planet: “Shqiperia pjese e ekskursioneve te aventures ne Ballkan”

Lonely Planet ka shkruar se fundmi se Shqiperia eshte pjese e ekskursioneve per adhuruesit e Ballkanit. “High Scardus Trail”,shtegu 495 kilometrash qe mbulon trekendeshin nderkufitar midis Shqiperise, Kosoves dhe Maqedonise dhe qe mund te pershkrohet ne afro 20 dite eshte bere pjese e shkrimit te fundit te Lonely Planet. Shtegu eshte keshilluar per turistet e aventures dhe periudha me e mire qe eshte vleresuar per udhetim eshte pranvera dhe vjeshta.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist