Masterplani i Alpeve, nje kornize zhvillimi per turizmin malor

Written by on 20/10/2018

Masterplani i Alpeve, nje kornize zhvillimi per turizmin malor

Masterplani i Alpeve ka formuluar nje kornize afatgjate per zhvillimin e ketij rajoni dhe shnderrimin e tij ne nje pol te rendesishem te turizmit ne vend. 12 njesi administrative te 4 bashkive Shkoder, Vau i Dejes, Malesi e Madhe dhe Tropoje jane perfshine ne projekte zhvillimore, per krijimin e produkteve dhe diversifikimin e ofertes turistike, nxitjen e infrastruktures se turizmit dhe zhvillimin e burimeve njerezore , duke sjelle nje realitet te ri ne rritjen e turisteve aktivitetit ekonomik dhe rritjen se te ardhurave per banoret e ketij rajoni ne teresi. Drejtimet kryesore te zhvillimit te zones se alpeve sipas Planit Kombetar Sektorial te Turizmit do te jene: turizmi, zhvillimi rural, energjia, industria e lehte, dhe kulinaria.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist