Londra ka gati projektin, për “tulipanin” gjigand!

Written by on 03/04/2019

Kryeqyteti britanik ka miratuar planin për ndërtimin e kullës “Tulip”, 503 metra e larte. Kjo kullë do të jetë e gjitha prej xhami, e cila do të rrotullohet vazhdimisht, në mënyrë që të ofrojë një platformë sa më të qartë shikimi të gjithë zonës. ‘Tulip’’ do të jetë ndërtesa e dytë më e lartë e Londrës , pas asaj të “Shard”. Kulla ‘Tulip’’ parashikohet të fillojë vitin e ardhshëm dhe pritet të përfundojë në vitin 2025.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist